vrijdag 9 september 2011

fermacel vloertje, smurfenblauw, balustrade, bankje

Ja, de overburen hebben het door: er wordt hard gewerkt. Als ze de gordijnen 's morgens open doen zijn er bouwvakkers, in de weekenden wordt tot in de late uurtjes doorgewerkt en de hele dag door staat de deur open (rare gewoonte van bouwvakkers ;-))


Kijk, dit vloertje is gelegd tussen 21.00 en 22.30. Fermacel platen in de woonkamer. Om geluidsoverlast naar het appartement tegen te gaan en bovendien een eis als we het woonhuis zouden willen splitsen van de begane grond, bij een eventuele verkoop later.


Zeg grote smurf, duurt het nog lang?????
Dit is de kamer van Hendrik, op deze muur komt een grote poster van een orka.



deze blijft gewoon blauw. Ik had eerst nog meer muren blauw gepland, maar dat wordt toch een beetje te veel ;-)



Ja, zo ziet dat er beter uit!


En met buigtriplex afgewerkt, nu alles wit stucen/schilderen en dan is het een mooie balustrade. Ik zie de prinsesjes al wuiven.


Tja, de radiatoren (de oude die er al stonden want voor nieuwe hebben we geen geld) zijn terug geplaatst. Wat zijn ze toch lelijk... Nou ja, een keer goed schoonmaken en een verfje moet toch iets helpen....


En het eerste muurtje met leemstuc. Gelukkig vind de aannemer het leuk. Anne vind het wel wat dat het lang te verwerken is en dat het dus ook lang nog bij te werken is. Bovendien kan hij het mooi strak afwerken vind hij...
Snel weer meer, in het atelier wordt dit weekende de eerste bamboe gelegd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten