zaterdag 21 mei 2011

opbouw en nog verder afbreken...

Floris is begonnen met de plafonds te schuren en te verven. Een enorm karwei. 290 m2 vloeroppervlak is één ding, maar 290 m2 verven, of eigenlijk nog meer m2 vanwege de schuine daken, is toch een heel ander ding!
Hier zie je het plafond van het atelier, er moeten nog wat nieuwe plankjes in omdat er een aantal verrot waren, maar het ziet er toch al heel mooi uit!



En hoewel de opbouw dus begonnen is, moest er nog verder gesloopt worden. In de toekomstige badkamer van het gastenverblijf/appartement zat heel veel puin in de vloer en moesten er nog stukken muur van een trap die er in stond gesloopt worden. Dat heeft Roland met veel volharding gedaan. Je ziet achterin alweer een grote hoop puin liggen (en er zijn al 7 containers uit huis gegaan!). Maandag komt er weer een nieuwe container. In de binnenstad mag de container niet blijven staan in het weekeinde. Bovendien heeft onze nieuwe buurman (wijnhandel de Molen) vandaag en morgen een wijnproeverij. Jammer dat we zo weinig tijd hebben, anders zou het leuk zijn om daar een paar wijntjes te proeven! Hendrik is namelijk volgende week jarig, dus nog genoeg te organiseren...

En ook Anne zat niet stil. Hij is bezig met het maken van de nieuwe trapgaten en daarom moest er een stuk vloer uit! We krijgen steeds minder huis, als dat maar goed komt :-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten