dinsdag 16 augustus 2011

Nieuwe consoles, bergkasten en pronkstuk: schuifdeuren!

Vandaag weer even kijken in het huis. Anne vond dat ik volgende week maar moest terugkomen om te klussen, dus ik heb me maar weer op het inkopen gericht en kleurtjes uitgekozen voor de kinderkamers.

Er waren weer veel mannen aan het werk, kijk maar even mee:


Anne heeft twee nieuwe consoles geplaatst onder de verrotte balken van de keukenvloer. Hieronder zie je ze, mooi he! De balken erboven zijn getordeerd, dus helemaal recht krijg je het niet in dit huis :-)


En hier zie je dan links de nieuwe consoles, en rechts de oude....


Ja ja, hier zijn we ook heel blij mee! De schuifdeuren hangen er in tussen woonkamer en mediakamer. Als je goed kijkt is de muur hier ook heel scheef. Boven is hij 7 cm dikker dan onder. Dus dat is geen vertekening van de lens wat je ziet :-)


En natuurlijk een foto van de andere kant...

Op de tweede verdieping nog maar eens een foto vanuit de hal, naar de voorkant van het huis. Rechts Rosa's kamer en links Annemijn haar kamer...


En in de hal naar achteren, met links onze slaapkamer en rechts Hendrik zijn slaapkamer.

Je ziet het vast niet, maar hier is een vloertje opgehoogd van mijn toekomstig administratie hokje (en controlepost, mooi uitzicht over alle deuren van de kids).

Indrukwekkende verdeler van de vloerverwarming. Staat nu nog in de douche, maar daar komt nog een wandje voor (met een nis voor de shampoo, Anne wordt helemaal moe van mijn nisjes, maar gooit ze ook vrolijk in de strijd als het hem uit komt ;-)

Zo maar even om de hoek, een hofje wat zelfs nog wat ouder is dan ons huis. Dat geeft weer een stukje meerwaarde aan de geschiedenis van ons huis.

En... ook een klein hoeraatje, twee bergkasten in de kamer, waar een dichte deur voor komt!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten