dinsdag 19 juli 2011

beton storten en veel schuren

Afgelopen vrijdag is er beton gestort in ons huis. In het gastenverblijf, toekomstige keuken en wat gaten die weer dicht mochten ;- ) Fijn is dat want dan kun je weer overal fatsoenlijk lopen.




Hier komt een keukentje voor de workshopwinkel. In zo'n creatief gedeelte mag wel wat aparts, dus laten we daar de muur zoals die is. Best leuk om ergens in huis te zien hoe het er onder alle mooie muren uitziet. De aannemer vond het wel grappig om de grote gaten ook te laten zitten, daar kan je mooi een waxinelichtje in zetten, zegt hij ;-)

Beton in het gastenverblijf...

En Annemijn heeft een podium! 



Nu kan Annemijn dit uitzicht ook zien! Mooi hoor, ik bedacht me vanavond dat het jammer is dat wij dit niet zien in onze slaapkamer...

En verder wordt er heel veel geschuurd en geschilderd, ongelofelijk hoeveel werk dat is!

Even onze marktplaatsacties showen: marmeren tegels, zwart wit, lastig (niet al te duur) te krijgen.... Wel een oude partij hoor, dus ik hoop maar dat het er ook mooi uitziet als het er ligt...

Mooi diep bad, met rond hoekje, fijn omdat je dan een grotere doorgang hebt naar de wastafels...

En mooie hoge deuren. Een drieslag. Dat zijn deuren die je helemaal open kunt vouwen. Ze komen tussen de hal en de workshopwinkel. Met deze deuren kunnen we de ruimte afsluiten, maar ook helemaal open zetten. Leuk bij een feestje bijvoorbeeld... Zoek je ze ook: net onder Breda kun je ze vinden bij Maison Belle Epoque.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten